Inwido Finland vaihtoi nimensä Pihla Groupiksi

Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido Finland Oy:n uusi nimi on Pihla Group Oy 1.7.2019 alkaen. Yhtiön tuotemerkit säilyvät ennallaan ja liiketoiminta jatkuu kuten tähänkin asti. Nimenvaihdos ei vaikuta yritystietoihin, henkilöstöön tai omistussuhteisiin.

”Uudessa nimessä on suomalainen alkuosa, joka on totuttu yhdistämään ikkunoihin jo vuosikymmeniä. Loppuosa puolestaan kertoo, että kyse on yhtiöstä, jolla voi olla useita vahvoja tuotemerkkejä. Meillä ne ovat Pihla, Tiivi ja PihlaPRO”, sanoo Pihla Groupin toimitusjohtaja Antti Vuonokari.

Syy nimenvaihdokseen on konsernin emoyhtiö Inwido AB:n päätös lopettaa Inwido-nimen käyttö eri maiden liiketoimintojen yhteydessä. Taustalla on emoyhtiön uusi strategia toimia omistajayhtiön tavoin ja tähdätä kasvuun hankkimalla omistukseensa lisää yrityksiä asumismukavuuden, sisäilman ja turvallisuuden piiristä.

Lisätiedot: Antti Vuonokari, toimitusjohtaja, Inwido Finland Oy, puh. 040 9030 751,  antti.vuonokari@pihla.fi

 

Pihla Group Oy on tunnettu Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO-ikkunoista ja -ovista. Yhtiö työllistää noin 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa.  Pihla Groupin omistaa Inwido AB, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua. Inwido AB:n tuotemerkkejä Suomessa ovat myös Pihla Groupin tytäryhtiöiden kautta omistetut Klas1, Profin, Sydänpuu ja Lämpölux.

Julkaistu kohteessa Uutiset

Uusi kynnysratkaisu teolliseen rakentamiseen

Inwido on kehittänyt uuden kynnysratkaisun teollisen rakentamisen tarpeisiin, joka poistaa rakennusaikana kynnykseen kohdistuvaa rasitusta. Ovien kynnykset ovat kovassa kulutuksessa rakennusaikana suojauksesta huolimatta.

Tästä johtuen valmiin rakennuksen luovutushetkellä kynnyksiä joudutaan usein korjaamaan. Nyt myyntiin tullut uusi jälkiasennettava kynnys poistaa nämä työmaaoloissa syntyneet ongelmat. Uusi ratkaisu mahdollistaa myös kynnyksen päivittämisen asunnon haltijan tai vaikkapa lattiapinnoitteen värin vaihtuessa.

Rakennusaikana parvekeoven kynnyksenä toimii karmiin integroitu, kulutusta kestävä vesivaneri. Lopullinen kynnys kiinnitetään helposti puhdistettavaan ja rakenteen sisään jäävään vesivaneriin. Kiinnitys tapahtuu (aiemmasta tiedosta poiketen) liimalla ja listanauloilla tiivisteurasta.

Patentoitu kaksiosainen jälkiasennettava kynnysmalli on nyt saatavilla PihlaPro IOUA-parvekeoviin.

 

Tutustu tuotekorttiin »

Tutustu asennusohjeeseen »

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudesta kynnysratkaisusta » 

Julkaistu kohteessa Uutiset
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi