Uusi kynnysratkaisu teolliseen rakentamiseen

Inwido on kehittänyt uuden kynnysratkaisun teollisen rakentamisen tarpeisiin, joka poistaa rakennusaikana kynnykseen kohdistuvaa rasitusta. Ovien kynnykset ovat kovassa kulutuksessa rakennusaikana suojauksesta huolimatta.

Tästä johtuen valmiin rakennuksen luovutushetkellä kynnyksiä joudutaan usein korjaamaan. Nyt myyntiin tullut uusi jälkiasennettava kynnys poistaa nämä työmaaoloissa syntyneet ongelmat. Uusi ratkaisu mahdollistaa myös kynnyksen päivittämisen asunnon haltijan tai vaikkapa lattiapinnoitteen värin vaihtuessa.

Rakennusaikana parvekeoven kynnyksenä toimii karmiin integroitu, kulutusta kestävä vesivaneri. Lopullinen kynnys kiinnitetään helposti puhdistettavaan ja rakenteen sisään jäävään vesivaneriin. Kiinnitys tapahtuu (aiemmasta tiedosta poiketen) liimalla ja listanauloilla tiivisteurasta.

Patentoitu kaksiosainen jälkiasennettava kynnysmalli on nyt saatavilla PihlaPro IOUA-parvekeoviin.

 

Tutustu tuotekorttiin »

Tutustu asennusohjeeseen »

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudesta kynnysratkaisusta » 

Julkaistu kohteessa Uutiset

Eskopuu on nyt PihlaPRO

Tunnetut ikkunabrändit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät vuoden 2018 alussa, ja Eskopuun ikkunoista ja ovista tuli samalla PihlaPRO-tuotteita.

Muutos tekee Pihlasta Suomen suurimman kotimaisen ikkunamerkin. Pihlan tunnettuuden uskotaan tukevan myös rakennusliikkeiden omaa markkinointia. Laadukkaat tuotteet, toimitusvarmuus, asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi hiotut myynti- ja toimitusprosessit sekä asiantunteva henkilöstö säilyvät ennallaan.

Eskopuulta tuttu myynti- ja projektiorganisaatio kuuluu Inwidon teolliseen myyntiin ja palvelee ammattilaisia entiseen tapaan. Sekä rakennusteollisuuden PihlaPRO- että kuluttajien Pihla-tuotteet valmistetaan myös jatkossa Inwidon Kannuksen ja Ruoveden tehtailla.

PihlaPRO ja Pihla ovat Suomen ja Euroopan suurimman ikkuna- ja ovivalmistaja Inwidon tuotemerkkejä. Inwido valmistaa ikkunoita ja ovia Suomessa myös Tiivi-, Klas1- ja Lämpölux-tuotemerkeillä. Inwido toimii lisäksi mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Julkaistu kohteessa Uutiset
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi