Tuotteet

PihlaPRO-ikkunat

Kaikki Eskopuun ikkunat räätälöidään asennuskohteisiin sopiviksi ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikki PihlaPRO-ikkunat räätälöidään asennuskohteisiin sopiviksi ja varustellaan asiakkaan toiveiden
mukaan. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat Suomessa valmistetut puu-alumiini-ikkunat, paloikkunat ja kiinteät ikkunat jokaiseen kohteeseen. Tuotepakettimme sisältää aina osaavan palvelun suunnitteluvaiheesta loppukäyttäjän ohjeistamiseen asti. Myös asennuspalvelu on hankittavissa osaksi kokonaisuutta. Tutustu ikkunavalikoimaamme.

 

PihlaPRO-ovet

Eskopuun ovet ovat markkinoidensa johtavia tuotteita.

PihlaPRO-ovet ovat markkinoidensa johtavia tuotteita. Valikoimastamme löytyvät monipuoliset parvekeovet, ulko-ovet, yleisovet ja palo-ovet. Kaikki ovet valmistetaan asennuskohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotepakettimme sisältää aina osaavan palvelun suunnitteluvaiheesta loppukäyttäjän ohjeistamiseen asti. Myös asennuspalvelu on hankittavissa osaksi kokonaisuutta. Tutustu ovivalikoimaamme.

 

Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi