Sertifikaatit

Tehtaiden sertifikaatit

Ympäristötuotekortit

Yrityksen sertifikaatit

Menestyjät

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Suomen vahvimmat

Pihla Group Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Luotettava kumppani

PihlaPRO on ammattilaisten luotettava kumppani. Luotettavien Kumppaneiden toiminta on läpinäkyvää, joten niistä on  saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

Suomalaisen Työn Liiton jäsen

Pihla Group Oy on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Iso 9001

Asennuksellamme on Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä laatusertifikaatti ISO 9001, joka varmistaa asennuksemme korkean laadun valtakunnallisesti.

CE

Pihlan ikkunat ja ovet ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on merkintä, jolla tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaa vakuuttaa, että tuote täyttää tuotetta koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.
PihlaPROn suoritustasoilmoitukset