Henkilötarina
Jouni Haapalehto

Olemme siitä onnekkaita yrityksenä, että meillä on hyvin sitoutunut henkilöstö. Työsuhteet yrityksessämme ovat varsin pitkiä, joka kertoo, että vaihtuvuutemme on varsin pientä, ja ihmiset viihtyvät työpaikallaan. 

Eräs pitkää työuraa meillä tekevä on Eskolan PihlaPROn tehtaamme työnjohtaja Jouni Haapalehto. Hän on ollut tehtävässään 21 vuotta – eikä omien sanojen mukaan päivääkään vaihtaisi pois. 

“Työilmapiiri on meillä aivan huippuluokkaa. Täällä ei kyräillä selän takana, ja hymyjä annetaan herkästi”, Jouni kertoo.

Jouni ei suunnittele työpaikan vaihtoa tällä hetkellä, ja työnjohtajan tehtävä pitää hänet kiireisenä, mutta virkeänä. Työnjohtajan vastuullinen tehtävä on huolehtia omasta tiimistään, heidän hyvinvoinnistaan ja siitä, että asiakkaamme saavat laadukkaita tuotteita ajallaan. 

“Aika on mennyt todella nopeasti. 21 vuotta kuulostaa järkyttävän pitkältä ajalta, mutta todellisuudessa aika on mennyt joutuisasti – aika juoksee, kun on kivaa! Ehkä se kertoo myös siitä, että tylsiä hetkiä ei ole ollut, vaan olen saanut nauttia työn imusta. Lisäksi ihmiset ovat piristäviä, se jos joku pitää virkeänä – näinkin pitkän työrupeaman jälkeen.”