Tule meille töihin

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä, joka on Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija. Ikkuna- ja ovituotantomme parissa työskentelee 850 henkilöä eri puolilla Suomea tuotannon työntekijästä tuotekehittäjään.

PihlaPRO palvelee rakennusliikkeitä toimittamalla ikkunoita sekä parveke- ja ulko-ovia uudiskohteisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme. Jatkuva tuotekehitys ja aito halu kehittää toimintaamme ovatkin taanneet vahvan kilpailukykymme jo 1940-luvulta lähtien. Tuotteemme kehitetään ja testataan toimimaan Suomen kovissa sääolosuhteissa teollisen rakentamisen tarpeet tarkasti huomioiden. Olemme työpaikkanakin turvallinen ammattilaisen valinta. Sen voivat vakuuttaa rakennusliikekumppanimme sekä tehtävissään viihtyvät työntekijämme.

Olemme osa kansainvälistä Inwido-konsernia, mikä tarkoittaa lähes rajattomia mahdollisuuksia kehittyä ikkuna- ja ovialan asiantuntijana. Inwido on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka pääkonttori on Ruotsin Malmössä.

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä mitä moninaisimpiin tehtäviin. Avoinna olevat työtehtävät löydät alapuolelta, jossa voit jättää myös avoimen hakemuksen.

PihlaPRO osana Pihla Group Oy:tä

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä. Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Metallityö Välimäki-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä.

Tutustu myös kaikkiin Pihla Group Oy:n avoimiin työpaikkoihin alta.