Työnhaku

Ikkuna- ja ovituotantomme parissa työskentelee 140 henkilöä eri puolilla Suomea tuotannon työntekijästä tuotekehittäjään. Jatkuva tuotekehitys ja aito halu kehittää toimintaa ovat taanneet vahvan kilpailukykymme jo 1940-luvulta lähtien. Tuotteemme kehitetään ja testataan toimimaan Suomen kovissa sääolosuhteissa teollisen rakentamisen tarpeet tarkasti huomioiden. Olemme työpaikkanakin turvallinen ammattilaisen valinta. Sen voivat vakuuttaa rakennusliikekumppanimme sekä tehtävissään viihtyvät työntekijämme.

Pihla on osa kansainvälistä Inwido-konsernia, mikä tarkoittaa lähes rajattomia mahdollisuuksia kehittyä ikkuna- ja ovialan asiantuntijana. Inwido on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka pääkonttori on Ruotsin Malmössä.

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä mitä moninaisimpiin tehtäviin. Avoinna olevat työtehtävät löydät konsernin Avoimet työpaikat -sivulta, jossa voit jättää myös avoimen hakemuksen.Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi