PihlaPRO on syystä ammattilaisen valinta

Valmistamme hinta-laatusuhteiltaan parhaita ikkunoita ja ovia ainoastaan rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön.
Tarjoamamme ainutlaatuinen asiakashyöty perustuu ennen kaikkea kolmeen toimintamme kulmakiveen: luotettavuuteen, kapasiteettiin ja tuoteinnovaatioihin.

Luotettavuus

Olemme alan luotettavin toimija ja tarjoamme tuotteillemme kattavat takuut. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut osaamistamme ja teknistä asiantuntijuuttamme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras yhteistyökumppani vaativissakin rakennushankkeissa. Onnistuneen lopputuloksen takaa projektin hallittu läpivienti myynnistä suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon sekä asennuksesta laskutukseen ja aina kiiteltyyn jälkimarkkinointiimme asti.

Pidämme aina sen minkä lupaamme ja sovitussa aikataulussa. Taustallamme on taloudellisesti vakaa emoyhtiö.

Kapasiteetti

Meillä on riittävä kapasiteetti, joten kausivaihtelut eivät pääse vaikuttamaan asiakkaaseen. Joustamme myös muuttuvissa tilanteissa tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Ratkaisukeskeisyys

Meiltä asiakas saa aina myös enemmän kuin pelkän laadukkaan tuotteen. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja tarjoamme asiakkaillemme alan parhaita ja innovatiivisimpia ratkaisuja vaativiin ja ajankohtaisiin tarpeisiin. 

Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla

Sujuva yhteistyö kumppaneidemme kanssa, sekä tyytyväiset asiakkaat ohjaavat toimintaamme. Arvostamme asiakkailtamme ja kumppaneiltamme saatavaa palautetta ja mittaammekin asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti toimintamme kehittämiseksi. Tuotteemme saa kohteeseen myös valtuuttamiemme asentajien toimesta asennettuna. Laadukas työnjälki ja turvallinen työmaatoiminta ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Mittaamme asennustoimintamme asiakastyytyväisyyttä myös säännöllisesti.

PihlaPRO NPS
PihlaPRO Asennus NPS

Olemme osa Pihla Group Oy:ta

Pihla Group Oy on ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija, joka takaa käyttöömme markkinoiden laajimman tuotemerkkivalikoiman. Kauttamme saa omien ikkuna- ja ovituotteidemme lisäksi esimerkiksi sisarbrändimme Metallityö Välimäen valmistamat ensiluokkaiset alumiini- ja teräsuotteet. Projektipäällikkömme kertovat mielellään tarkemmin saatavilla olevasta valikoimasta.

www.pihlagroup.fi ja LinkedIn

Henkilötarina Ari Halla-aho

Henkilötarina Ari Halla-aho

Ari Halla-aho on Pihla Groupin teollisen yksikön liiketoimintapäällikkö. Hänellä on pitkä ja monipuolinen esimieskokemus rakennusalan tuote- ja projektimyynnin eri tehtävistä.

Henkilötarina Ari Halla-aho