Kestävän kehityksen materiaalit

Tältä sivulta löydät PihlaPROn kestävän kehityksen materiaalit, kuten tuotteidemme RTS EPD -ympäristötuotekortit, sekä Kannuksen tehtaamme Ympäristöjärjestelmä- ja laatujärjestelmäsertifikaatit. Mikäli kaipaat lisätietoja tai voimme olla avuksesi missä tahansa asiassa, otathan yhteyttä osaavaan henkilöstöömme!

Ympäristötuotekortit

RTS EPD on ympäristöseloste, jossa esitetään tuotteen ympäristövaikutukset. Ympäristöselosteeseen on koottu ja laskettu tuotteen ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta aina raaka-ainehankinnasta loppusijoitukseen saakka. RTS EPD -ympäristöselosteet ovat kolmannen osapuolen verifioimia ja niissä esitetyt tiedot on tarkastettu ja todettu luotettavaksi ympäristötiedon lähteeksi. Tiedot esitetään EN 15804 standardin mukaisesti.

RTS EPD -ympäristötuotekortti – Puualumiini-ikkuna MSE1-A
RTS EPD -ympäristöseloste  – Puualumiini-ikkuna MSE1-A

Tehtaiden sertifikaatit

ISO 9001:2015 Laatujärjestelmäsertifikaatti sekä ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmäsertifikaatti

ISO 9001 -standardi asettaa vaatimukset laadunhallintajärjestelmällemme, joka parantaa kykyämme toimittaa jatkuvasti tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät asiakas-, lakisääteiset ja lainsäädännölliset vaatimukset. 

ISO 14001 on tunnustetuin kansainvälinen ympäristöjärjestelmien standardi, jossa määritellään vaatimukset, joiden mukaan organisaatiomme on ennakoivasti tunnistettava ja ymmärrettävä toimintojensa, tuotteidensa ja palvelujensa ympäristönäkökohdat ja niihin liittyvät ympäristövaikutukset. Sertifikaatti on osoitus jo tehdystä työstämme ja halustamme sitoutua tekemään jatkossakin toimia ympäristövaikutuksien pienentämiseksi.

Uusiutuvan energian alkuperätakuutodistus

Käytämme kaikissa tehtaissamme hiilineutraalia, 100 % pohjoismaisella vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. 

Veni Energian myöntämä todistus

Kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille ja oville

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla tuoreimmista innovaatioistamme sekä BIM-objektien ja tuotekorttien päivityksistä.