Kestävän kehityksen materiaalit

Tältä sivulta löydät PihlaPROn kestävän kehityksen materiaalit, kuten EPD -ympäristötuotekortit, sekä Kannuksen tehtaamme Ympäristöjärjestelmä- ja laatujärjestelmäsertifikaatit. Mikäli kaipaat lisätietoja tai voimme olla avuksesi missä tahansa asiassa, otathan yhteyttä osaavaan henkilöstöömme!

Ympäristötuotekortit

PihlaPROn tuotteilla on omat EPD-ympäristöselosteet, joissa esitetään tuotteen ympäristövaikutukset. Ympäristöselosteisiin on koottu ja laskettu tuotteen ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta aina raaka-ainehankinnasta loppusijoitukseen saakka. PihlaPROn EPD -ympäristöselosteet ovat kolmannen osapuolen verifioimia ja niissä esitetyt tiedot on tarkastettu ja todettu luotettavaksi ympäristötiedon lähteeksi. Tiedot esitetään EN 15804 + A2 & ISO 14025 & ISO 21930 standardien mukaisesti.

Alta löytyy PihlaPROn verifioidut ympäristöselosteet, joista ilmenee tuotteen ympäristövaikutukset ikkunan pinta-alaa kohti.

EPD PihlaPRO MSE1-A
EPD PihlaPRO MEK-A

Tehtaiden sertifikaatit

ISO 9001:2015 Laatujärjestelmäsertifikaatti sekä ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmäsertifikaatti

ISO 9001 -standardi asettaa vaatimukset laadunhallintajärjestelmällemme, joka parantaa kykyämme toimittaa jatkuvasti tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät asiakas-, lakisääteiset ja lainsäädännölliset vaatimukset. 

ISO 14001 on tunnustetuin kansainvälinen ympäristöjärjestelmien standardi, jossa määritellään vaatimukset, joiden mukaan organisaatiomme on ennakoivasti tunnistettava ja ymmärrettävä toimintojensa, tuotteidensa ja palvelujensa ympäristönäkökohdat ja niihin liittyvät ympäristövaikutukset. Sertifikaatti on osoitus jo tehdystä työstämme ja halustamme sitoutua tekemään jatkossakin toimia ympäristövaikutuksien pienentämiseksi.

Uusiutuvan energian alkuperätakuutodistus

Käytämme kaikissa tehtaissamme hiilineutraalia, 100 % pohjoismaisella vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä.