Kesäkuun Gubbe -terveiset

Kesäkuussa Aunen gubbe ja Aune ovat tehneet kävelylenkkejä. Kaarina ja hänen gubbensa ovat muun muassa suunnitelleet kesää ja herkutelleet jäätelöllä.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään… 

Kävelylenkkejä auringossa, hauskojen tarinoiden kertomista, auringosta nauttimista sekä kirjan ja lehtien lueskelua.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut… 

Aune kertoi viisauksia siitä miten elämän vaikeudet pitää kohdata. Kerroin viikonloppureissustani ja autoilusta. Luin unelmointikirjaa, Aune kommentoi paljon siitä, miten elämässä oppii parhaiten.

Yhdellä käynnillä lähdettiin heti käymään ulkona yhdessä Istuttiin ja seurailtiin oravaa ja pihalla olevia lapsia. Oli lämmin kesäpäivä, istuttiin varjossa. Juteltiin juhannuksesta, autoilusta ja epäonnistumisen pelosta. Luettiin kirjaa, jossa puhuttiin rohkeudesta ja motivaatiosta, niin se innosti juttelemaan niistäkin.

Kaksikon puheenaiheena on ollut… 

Ollaan juteltu stressistä ja autoilusta ja kahvinjuonnista. Sekä kirjan innoittamana ollaan puhuttu muun muassa rohkeudesta ja motivaatiosta.

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Kesän suunnittelua, kotiaskareita, jäätelön herkuttelua sekä kahvihetkiä.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut…

Valmistuin ylioppilaaksi, joten olin käynnille mukaan ylioppilaslakin! Kaarina oli tyytyväinen nähdessään, kun saavuin lakki päässä. Juttelimme sitten siitä miten juhlat sujuvat ja keitimme sen jälkeen kahvit. Yhdellä käynnillä mankeloimme jälleen. Siitä on muodostunut molemmille kiva yhteen tekeminen. Kaarina kertoi että on kiva tehdä yhdessä, koska silloin se sujuu helpommin!

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Ollaan keskusteltu ylioppilasjuhlista, kesästä ja juhannuksesta!

Gubbe-avustajan mukaan käyntien tunnelma on ollut… 

Olemme olleet ahkeria! Kotityöt ja arjen askareet ovat yhdessä hoituneet käden käänteessä.