PihlaPRO osallistui Unelmien työpäivään

Vietimme yrityksessämme valtakunnallista Unelmien työpäivää 2.10.2020.

Unelmien työpäivä haastaa meidät kaikki pitämään huolta työhyvinvoinnista joka päivä niin työpaikoilla kuin etätöissäkin. Työhyvinvointi on tärkeä asia oman jaksamisen kannalta, vietämmehän töissä suuren osan arjestamme.

Aamu alkoi mukavasti koko yrityksen yhteisellä etävenyttelytuokiolla ammattilaisen ohjaamana. Veri lähti liikkeelle ja koko keho tuntui virkeältä ja rauhallisesta, siitä oli hyvä aloittaa työpäivä. Jokainen toimipisteemme sai osallistua päivään mahdollisuuksien mukaan, koronaohjeistukset kuitenkin huomioiden. Toimistoilla pidettiin yhteisiä kahvihetkiä niin sisällä kuin ulkonakin ja piristettiin työkavereiden päivää erilaisin tavoin, kuten tuomalla tuoreita sämpylöitä kaikille heti aamusta.

Osan työmatka taittui auton sijaan pyörällä ja osa kävi ulkoilemassa kauniissa syyssäässä työpäivän aikana. Etätyötä tekevät osallistuivat myös päivään aamureippailuilla ja etäkahvihetkillä työkavereiden kanssa. Näinä hetkinä on tärkeää pitää yhteyttä työkavereihin ja vaihtaa kuulumisia myös ihan muuten vaan.

Työhyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä ja vastuu siitä on meistä jokaisella – niin työntekijällä kuin työnantajallakin. Työhyvinvoinnin eteen pystyy jokainen tekemään töitä. On siis tärkeää muistaa myös hengähtää omassa työarjessa ja pitää huolta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

Näillä eväillä virkein mielin jaksamme taas kohti syksyä ja talvea!