Heinäkuun Gubbe -terveiset

Heinäkuussa kummivanhuksemme sekä heidän Gubbensa ulkoilivat tuttuun tapaansa. Harmittavasti kuumuus hieman veroitti jaksamista, mutta yleinen tunnelma on ollut silti erittäin iloinen.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista heinäkuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Helteet jatkuivat heinäkuussa ja kesätunnelmissa olivat myös kummivanhuksemme Aune sekä hänen Gubbensa Vilma.

Heinäkuussa Aune pääsi tuttuun tapaan ulkoilemaan Vilman kanssa useaan otteeseen. Aune halusi kokeilla hieman normaalista poikkeavia ulkoilureittejä eli ystävykset pääsivät ihailemaan uusia maisemia yhdessä. Helteet olivat hieman liikaa Aunelle, joten ulkoilut otettiin rauhassa ja välillä pysähdyttiin varjoisille penkeille vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan esimerkiksi koirista.

Ulkoilujen lisäksi ystävykset pelasivat Unoa ja Vilma auttoi myös Aunea hoitamaan viikottaiset kauppaostokset. Tunnelma käynneillä oli ihanan iloinen!

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Kesäisissä heinäkuun helletunnelmissa olivat myös kummivanhuksemme Eeva sekä hänen Gubbensa Ella.

Ystävykset olivat heinäkuussa päässeet viettämään taas aikaa yhdessä. Ella on ollut Eevalle suuri apu kodin askareissa ja Eeva on muutenkin arvostanut sitä, että on saanut Ellasta seuraa. Ella on auttanut Eevaa ulkoilemaan ja he ovat myös juoneet useamman kupposen kahvia yhdessä.

Eeva on ollut käynneillä iloisen oloinen ja hyvin puhelias. Eeva ja Ella ovat myös katselleet yhdessä Eevan vanhoja valokuvia, ja Eeva on iloisesti kertonut omasta nuoruudestaan Ellalle. Kuumuus on ollut hieman rankkaa myös Eevalle, ja hän toivoikin hieman viileämpiä kelejä loppukesälle.

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä elokuu tuo tullessaan!

Kesäkuun Gubbe -terveisistä voit lukea täältä
Toukokuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Huhtikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Maaliskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Helmikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Tammikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Joulukuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Marraskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä www.onnellinen-vanhuus.fi/