Maaliskuun Gubbe -terveiset

Maaliskuussa Kaarinan gubbe ja Kaarina ovat viettäneet ihania kahvihetkiä ja bongailleet kevään merkkejä. Myös Aune ja hänen gubbensa ovat ihailleet kevään vaihtelevia sääolosuhteita, jonka lisäksi he ovat lukeneet kirjoja ja lehtiä yhdessä.

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Kevään merkkien bongailua, kauppareissuja, kotiaskareiden hoitoa, käsitöitä, kahvihetkiä kera leivonnaisten, kirjan ja lehtien lueskelua, tv-sarjojen katsomista ja mankelointia.

Gubben mukaan maaliskuun kohokohta on ollut…

Maaliskuussa kohokohtia ovat jälleen olleet ihanat kahvihetket kuulumisia vaihdellessa! Olemme myös mankeloineet. Se on aina mukavaa puuhaa ja Kaarina on iloinen joka kerta, kun mankeloimme yhdessä!

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Tavalliset arjen asiat, maailmanmeno, käsityöt, koulu, Kaarinan lapsuus, sekä koirat. Keskustelu on aina mukavaa ja Kaarina tykkää kertoa vanhoista muistoista.

Gubben mukaan käyntien tunnelma on ollut…

Ennen kaikkea hilpeä! Meitä on naurattanut niin paljon, kun olemme jakaneet toisillemme elämän kommelluksista syntyneitä tarinoita!

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Huumoria ja naurua, kevään merkkien bongailua, kirjan ja lehtien lueskelua, sekä äänikirjan kuuntelua!

Gubben mukaan maaliskuun kohokohta on ollut…

Maaliskuussa on ollut kivointa fiilistellä saapuvaa kevättä yhdessä. Ollaan ihasteltu auringonpaistetta ikkunasta ja juteltu kevään vaihtelevista keleistä. Käynneillä on ollut rento tunnelma, olen usein lukenut lehteä tai kirjaa ääneen Aunelle.

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Olemme jutelleet Aunen ikkunasta näkyvästä tien liikenteestä, kevään säästä, kesän lämmöstä, hiihtämisestä, kevätsiivouksesta ja autolla ajamisesta. Myös Aunen nuoruus ja minun kuulumiseni kuten ajotunnit, sekä bussissa näkemäni ihmiset ovat olleet puheenaiheina.

Gubben mukaan käyntien tunnelma on ollut…

Lämmin ja odottavainen, sillä kevät on ollut kauan odotettu!