PihlaPRO Antennilasi

Tiesitkö, että matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia? Lisäksi, entistä suurempi osa viestinnästä tapahtuu mobiiliverkon kautta. Tarve sujuvampiin ja nopeampiin mobiiliyhteyksiin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan.

Ratkaisu ongelmaan on uusi PihlaPRO Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

Yhteistyössä huippuasiantuntijan kanssa

Vuonna 2018 esittelimme avattaviin ikkunoihin integroidun passiivisen toistinantennin, joka luo signaalille kulkureitit rakennuksen seinien läpi. Nyt olemme kehittäneet yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa entistä paremman ratkaisun – Uuden sukupolven PihlaPRO Antennilasin.

Uusi PihlaPRO Antennilasi on saatavilla PihlaPROn ikkunoihin ja oviin. Antennilasi ei rajoita sälekaihtimien, turvalasien eikä auringonsuojalasien käyttöä.

Varmasti hyvä yhteys

Toisin kuin vanhat ratkaisut, uusi Antennilasi nostaa mobiiliverkon toimintavarmuuden sisätiloissa aivan uudelle tasolle. Suomalainen maailmanlaajuisesti patentoitu huipputeknologia tuo mobiiliverkon aiempaa tehokkaammin kaikkialle huoneeseen.

 • Huomaamaton
  Antenni on vain hiuksen hieno kuvio lasissa, sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.
 • Kuuluu kaikkialla
  Antennilasi siirtää mobiiliverkon sisälle ja jakaa sen laajasti koko huoneeseen.
 • Suomalainen
  Pihla Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa.

Voit käyttää puhelinta ja mobiililaitteita missä tahansa – jo rakennusvaiheessa. Kiinteistön rakentaja ansaitsee yhtä hyvän mobiilisignaalin kuin kiinteistön käyttäjäkin. Antennilasi parantaa rakennusaikaista kuuluvuutta, joka on usein iso ongelma työmailla. Se huolehtii siitä, että liittymän nopeudesta saadaan maksimaalinen hyöty rakennuksen ikkunan läpi.

Mobiilidatan käyttö yleistyy vauhdilla

Jo 2019 käyttöön otettu 5G-verkko tulee mitä todennäköisimmin mullistamaan mobiilidatan käyttöä entisestään. Tällöin on erityisen tärkeää, että signaali pääsee vaivatta myös sisälle asuntoihin.

Antennilasi parantaa kohteen ikkunoiden signaalinläpäisyä jopa 10 dB

Oheisella videolla demonstroidaan Pihla Antennilasin toimintaa kohteessa, jossa nykyisillä ikkunoilla on mobiilisignaalin kuuluvuuden kanssa haasteita. Vanhaan ikkunaan vaihdetaan Pihla Antennilasi ja muutokset kuuluvuudessa mitataan tarkasti.

Miksi PihlaPRO Antennilasi?
 • Huoltovapaa ja edullinen tapa varmistaa puheluiden kuuluvuus ja mobiilidatan toimivuus sisätiloissa.
 • Saatavilla lähes kaikkiin PihlaPROn ikkuna- ja ovimalleihin. Ei rajoita sälekaihtimien tai muiden lasivaihtoehtojen käyttöä ikkunassa.
 • Mahdollistaa kuuluvat puhelut ja toimivat yhteydet 3G-, 4G- ja 5G-verkossa operaattorista riippumatta – myös työmailla rakennusaikana
 • Huomaamaton Antennilasi on ekologinen ratkaisu, se ei vaadi sähköä.
 • Asumismukavuus ja turvallisuus lisääntyvät, kun kodin eri laitteilla on aina vakaa ja nopea yhteys verkkoon
 • Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan asuin-, majoitus- tai työtiloissa on oltava mahdollisuus matkaviestinten kuuluvuudelle
 • Varmistaa myös jo rakennusaikaisen kuuluvuuden
Erityiset hyödyt rakennuttajille ja rakennusliikkeille
 • Rakennusvaippa läpäisee signaalia – toimivat verkot, tyytyväiset asukkaat
 • Antenni on osa ikkunaa – ei rajoituksia ikkunoiden mittoihin, varusteisiin ym. suunnittelussa ei tarvitse muuttaa mitään aukotuksissa, asennusdetaljeissa, työmaan toimintatavoissa jne.
 • Tekniikka on ajaton – ei vaadi sähköä, huolto tai päivitystä
 • Ei tarvetta talon sisäisille tukiasemille tms.

Järvenpään Välskärinhovissa varmistettiin mobiilikuuluvuus PihlaPRO Antennilasilla

Rakennusliike Lapti on päättänyt tarttua kuuluvuusongelmiin asentamalla kaikkiin tuleviin asuintaloihinsa Antennilasit.

Yhteistyössä StealthCase Oy