PihlaGroup mukana Puupäivässä 2.11.2023

Valtakunnallinen Puupäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksen siivessä torstaina 2.11.2023. Pihla Group Suomen suurimpana ikkuna- ja ovivalmistajana on mukana tapahtumassa.

Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Päivän aikana pääsee seuraamaan useita korkean tason seminaareja muun muassa puuarkkitehtuurista, rakennustekniikasta ja puurakentamisesta. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Samassa yhteydessä järjestetään myös 48. Puumarkkinapäivä.

Kehitämme ja valmistamme kotimaisia ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki ja Puuseppien -tuotemerkeillä. Laaja tuotemerkkivalikoimamme palvelee kaikkia asiakkaitamme aina saneeraus- ja uudiskohteista arkkitehtuurisesti haastavimpiinkin kohteisiin sekä erilaisiin julkis- ja hallintorakennuksiin.

Brändiemme valikoimista löytyy niin nykyaikaisia puu-alumiini-ikkunoita kuin täyspuisia ikkunoita ja oviakin. Käytämme ikkunoidemme ja oviemme valmistuksessa kotimaista sertifioitua puuta. Brändimme Sydänpuu sekä Hyvinkään Puuseppien ovat erikoistuneet erityisesti vaativissa rakennuskohteissa ja arvorakennuksissa tarvittavien yksilöllisten puuikkunoiden ja -ovien valmistamiseen. Mallistojen näyttävät puuikkunat ja -ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyypillistä muotoilua, heloitusta ja pintakäsittelyä.

Pihla Groupin brändit löydät osastolta nro 12. Nähdään Puupäivillä!

Puupäivä 2.11.2023
Aukioloaika: klo 8.00–18.00
Sisäänkäynti: Messukeskus Siipi – Helsingin Messukeskus

Lue lisää Puupäivästä: www.puupaiva.com