Asiantuntijapalvelut ammattilaisille

PihlaPRO tarjoaa mm. arkkitehdeille, suunnittelijoille, projektipäälliköille ja hankinnasta vastaaville monipuolista henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse, sähköpostilla tai työmaalla.

Soita (arkisin 8–16) tai jätä kysymys lomakkeella!

Ammattilainen, hyödynnä PihlaPROn osaamista projekteissasi!

Rakentaminen on yhteistyötä, jossa kannattaa hyödyntää myös ikkunavalmistajan asiantuntemusta. Ikkunoiden ja ovien kohdalla ei voida tavoitella vain näyttävyyttä, vaan aina on huomioitava myös hyvä käytettävyys ja viranomaismääräykset. Lisäksi myös kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille ja oville.

Suunnittelupalvelu

Ikkunoita ja ovia suunniteltaessa on aina otettava tarkasti huomioon asiakkaan ja rakennuskohteen tarpeet. Myös lainsäädännön vaatimusten täyttäminen asettaa haasteita oikeiden lasiratkaisujen ja tuotteiden valinnalle suunnitteluvaiheessa.

Asiantuntijaryhmämme on tottunut ratkaisemaan haastavimmatkin ikkunoihin ja oviin liittyvät kysymykset nopeasti. Autamme valitsemaan rakennuskohteeseen oikeat tuoteratkaisut niin, että ne ovat kestäviä ja toimivat juuri halutulla tavalla.

Asennus- ja työmaapalvelu

Suuret rakennustyömaat vaativat paljon ammattilaisilta, mutta myös tuotteelta. Hyvä suunnittelu ja ohjeistus on kaiken a ja o. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisen valtakunnallisen ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun.

Asiantuntijamme voivat tapauskohtaisesti auttaa myös projektikohteiden työmaateknisissä asioissa esimerkiksi ratkaisemalla työn edetessä esiin nousevia yllättäviä haasteita tai konsultoimalla asiakkaan omaa asennusryhmää.

Huolto- ja reklamaatiopalvelu

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat toimivia sekä kestäviä ja palvelumme vastaavat tilaajan tarpeita ja toiveita. Ongelmatilanteessa vastaamme nopeasti ja hoidamme asian kuntoon.

Kysy asiantuntijalta!

Voit hyödyntää PihlaPROn asiantuntijapalveluita myös jättämällä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä valintasi mukaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  • Yhteystiedot

  • Asiani koskee


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää PihlaPROn tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.