Avattavat ikkunat

Avattavat ikkunat ovat luotettavia jokasään monikäyttöikkunoita, jotka sopivat monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Ikkunoiden edistyksellinen tiiviys ja energiatehokkaat lasitukset takaavat varman lopputuloksen.

Entistä parempi ikkuna ammattilaiskäyttöön!

Olemme uudistaneet PihlaPRO MSE1-A Puu-alumiini-ikkunamme ja muutoksia on tehny niin ikkunan ominaisuuksiin kuin ekologisuuteenkin. Uudistunut ikkuna palvelee nyt paremmin uudisrakentamisen kehittyviä tarpeita sillä on edeltäjäänsä merkittävästi pienempi hiilijalanjälki.

Lue lisää uudistuksesta tästä

Rakenne

Kaksipuitteisen ikkunan sisäpuite ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Ulkopuite ja karmin ulkoverhous ovat alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat polttomaalataan RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.  

Lasitus
  • MSE2-A:n sisä- ja ulkopuitteessa on kaksinkertainen, selektiivinen eristyslasi.

Lasivaihtoehdoksi voi valita myös auringonsuojalasin, itsepuhdistuvan lasin, kuviolasin, huurtumattoman lasin tai erilaisia turvalaseja.

Tiivistys

Ikkunan sisäpuite tiivistetään kahdella tiivisteellä, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen puitteen huulloksessa.

Pintahelat ja saranat

Ikkunan painikkeet ja peitekilvet sekä karmien kiinnitysreikäporaukset ja reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Kaikki ikkunan helat, kuten lukot ja kytkentäsalvat, ovat metallia ja pintahelat kromattuja tai valkoisia. Ikkunassa käytettävät 8 mm pulttisaranat ovat valkoiset tai kirkkaat.

Lisävarusteet

Tuuletusikkunoihin voidaan asentaa hyönteispuite estämään hyönteisten pääsy huonetilaan. Hyönteispuite suositellaan poistettavaksi ikkunasta talveksi. Myös sälekaihtimet voidaan asentaa jo tehtaalla paikoilleen. Ikkunaa voidaan käyttää myös korvausilman sisäänottoon varustamalla ikkuna korvausilmaventtiilillä.

Lisää tietoa PihlaPRO puu-alumiini-ikkunoista:

PihlaPRO tuotekortit
BIM-objektit
Ikkunoiden leikkauskuvat