Olemme mukana kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.10.2022. Pihla Groupin löydät osastolta 3b11.

FinnBuild 4.-6.10.2022

Olemme mukana kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.10.2022. Pihla Groupin löydät osastolta 3b11.

FinnBuild kerää saman katon alle kaikki rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsaan määrän alan asiantuntijaohjelmaa. FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa ja se kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat.

4.10.2022 tiistaina FinnBuildissä vietetään Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivää ja 5.10.2022 keskiviikkona messupäivä jatkuu After Work -hengessä ja päättyy FinnBileisiin.

Rekisteröidy tapahtumaan maksutta alla olevasta linkistä!

Pihla Group vahvasti edustettuna FinnBuildissä

Suomen suurimpana kotimaisena ikkuna- ja ovitoimijana Pihla Group on vahvasti edustettuna tapahtumassa. Kehitämme ja myymme Suomen parhaimpia räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin rakennusteollisuuden asiakkaillekin. Laaja tuotemerkkivalikoimamme palvelee kaikkia asiakkaitamme aina saneeraus- ja uudiskohteista arkkitehtuurisesti haastavimpiinkin kohteisiin sekä erilaisiin julkis- ja hallintorakennuksiin.

Osana rakennusteollisuutta, tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua ikkuna ja ovi kerrallaan. Toiminnallamme rakennamme parempaa yhteiskuntaa ja kestävää huomista.

Pihlan Group Oy:n kotimaiset brändit, kuten Pihlan ja PihlaPROn löydät osastolta 3b11.

Osastoltamme löydät muun muuassa seuraavia uutuuksia:

  • Uuden ympäristöystävällisen Puuoven ECO -rakenteella
  • Mobiilisignaalia vahvistavan Antennilasin
  • Metallityö Välimäen näyttävän alumiiniovikokonaisuuden

4.10. tiistaina FinnBuildissä vietetään Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivää

Me Pihla Groupilla otamme osaa FinnBuildin Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään 4.10.2022, sillä ytityksemme tarjoaa lukuisia erilaisia työmahdollisuuksia rakennusalan tulevaisuuden työntekijöille. Tiistaina osastollamme on paikalla HR Business Partnerimme Henna Paananen ja osastoamme koristaa Tulevaisuuden työnantaja -kyltti. Tule tutustumaan työmahdollisuuksiimme ja keskustelemaan uravinkeistä.

5.10. keskiviikkona järjestämme osastollamme After Work -tapahtuman

Järjestämme osastollamme 5.10.2022 klo 17-19 After Work -tapahtuman. Toivotamme teidät tervetulleeksi osastollemme 3b11 tutustumaan ikkuna- ja ovialan uutuuksiin sekä muihin ajankohtaisiin asioihin. Tule viettämään aikaa kanssamme rennoissa merkeissä ja keskustelemaan esimerkiksi siitä, miten ikkunat ja ovet voivat vaikuttaa kodin asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. After Work -tapahtuman jälkeen ilta jatkuu FinnBileiden muodossa.

Lämpimästi Tervetuloa FinnBuildiin!