Tietoa meistä

Suomen suurin ikkunamerkki

PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Groupin tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Myynti

Otamme aina tarkasti huomioon asiakkaan ja rakennuskohteen tarpeet, jotta voimme yhdessä varmistaa asukkaiden asumismukavuuden.

Projektipäällikkömme ovat ikkuna- ja ovirakentamisen ammattilaisia. He auttavat valitsemaan rakennuskohteeseen oikeat tuoteratkaisut niin, että ne ovat kestäviä ja toimivat juuri halutulla tavalla.

Suunnittelupalvelu

Rakentaminen on yhteistyötä. Asiantuntijaryhmämme on tottunut ratkaisemaan haastavimmatkin ikkunoihin ja oviin liittyvät kysymykset nopeasti. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarjoamme työtä helpottavia työkaluja kuten: BIM-objektit, poikkileikkauskuvat ja kattavan tuotekorttikirjaston.

Tuotteet

Tuotteemme on suunniteltu rakennusteollisuuden tarpeisiin. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä, jotta voimme vastata uudisrakentamisen kehittyviin tarpeisiin.

Käytämme huomattavan paljon resursseja tuotteidemme testaamiseen, jotta voimme olla varmoja niiden kestävyydestä vaativimmissakin rakennusaikaisissa olosuhteissa ja asukkaiden käytössä vuosikymmeniä. Tuotteidemme kestävyyttä ja laatua mitataan jatkuvasti testilaboratorioissa mm. roboteilla tehtävissä toistotesteissä ja tuotannon laadunvarmistuskokeissa.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa moderneissa tehtaissa, joissa jatkuvan laadun parantaminen on systemaattista ja kunnia-asia.

Logistiikka

Ymmärrämme rakennusteollisuuden erityisvaatimukset. Täsmällinen toimitusaika on meille arkipäivää. Me huolehdimme siitä, että tavarat ovat työmaalla juuri silloin, kun pitää.

Asennus

Asennuksellamme on laatusertifikaatti ISO 9001, joka varmistaa asennuksemme korkean laadun valtakunnallisesti.

Huolto- ja reklamaatiopalvelu

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat toimivia sekä kestäviä ja palvelumme vastaavat tilaajan tarpeita ja toiveita. Ongelmatilanteessa vastaamme nopeasti ja hoidamme asian kuntoon.

 

Olemme olleet ammattilaisen valinta jo vuodesta 1939. Yhteystietomme löydät täältä >Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi