Tietoa meistä

Suomen suurin ikkunamerkki

PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Groupin tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Myynti

Otamme aina tarkasti huomioon asiakkaan ja rakennuskohteen tarpeet, jotta voimme yhdessä varmistaa asukkaiden asumismukavuuden.

Projektipäällikkömme ovat ikkuna- ja ovirakentamisen ammattilaisia. He auttavat valitsemaan rakennuskohteeseen oikeat tuoteratkaisut niin, että ne ovat kestäviä ja toimivat juuri halutulla tavalla.

Suunnittelupalvelu

Rakentaminen on yhteistyötä. Asiantuntijaryhmämme on tottunut ratkaisemaan haastavimmatkin ikkunoihin ja oviin liittyvät kysymykset nopeasti. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarjoamme työtä helpottavia työkaluja kuten: BIM-objektit, poikkileikkauskuvat ja kattavan tuotekorttikirjaston.

Tuotteet

Tuotteemme on suunniteltu rakennusteollisuuden tarpeisiin. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä, jotta voimme vastata uudisrakentamisen kehittyviin tarpeisiin.

Käytämme huomattavan paljon resursseja tuotteidemme testaamiseen, jotta voimme olla varmoja niiden kestävyydestä vaativimmissakin rakennusaikaisissa olosuhteissa ja asukkaiden käytössä vuosikymmeniä. Tuotteidemme kestävyyttä ja laatua mitataan jatkuvasti testilaboratorioissa mm. roboteilla tehtävissä toistotesteissä ja tuotannon laadunvarmistuskokeissa.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa moderneissa tehtaissa, joissa jatkuvan laadun parantaminen on systemaattista ja kunnia-asia.

Logistiikka

Ymmärrämme rakennusteollisuuden erityisvaatimukset. Täsmällinen toimitusaika on meille arkipäivää. Me huolehdimme siitä, että tavarat ovat työmaalla juuri silloin, kun pitää.

Asennus

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisen valtakunnallisen ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun.

Huolto- ja reklamaatiopalvelu

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat toimivia sekä kestäviä ja palvelumme vastaavat tilaajan tarpeita ja toiveita. Ongelmatilanteessa vastaamme nopeasti ja hoidamme asian kuntoon.

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä. PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Group Oy:n tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Metallityö Välimäki-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä ja Nokialla, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Pihla Group työllistää Suomessa noin 850 työntekijää.

Vuodesta 2005 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja. Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Inwido koostuu 32 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4900 työntekijää 11 eri maassa. Vuonna 2022 Inwidon liikevaihto oli 9,5miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 11,4 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Lue lisää www.inwido.com ja LinkedIn

Inwido on allekirjoittanut YK:n Globaalin jäsensopimuksen ja Pihla Group Oy tukee täysin tätä vapaaehtoista aloitetta ja sen kymmentä periaatetta.

Lue lisää YK:n Globaalista sopimuksesta

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Lue lisää Menestyjä-sertifikaatista

Kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla tuoreimmista innovaatioistamme sekä BIM-objektien ja tuotekorttien päivityksistä.

Olemme olleet ammattilaisen valinta jo vuodesta 1939.