Tietoa meistä

Suomen suurin ikkunamerkki

PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Groupin tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Myynti

Otamme aina tarkasti huomioon asiakkaan ja rakennuskohteen tarpeet, jotta voimme yhdessä varmistaa asukkaiden asumismukavuuden.

Projektipäällikkömme ovat ikkuna- ja ovirakentamisen ammattilaisia. He auttavat valitsemaan rakennuskohteeseen oikeat tuoteratkaisut niin, että ne ovat kestäviä ja toimivat juuri halutulla tavalla.

Suunnittelupalvelu

Rakentaminen on yhteistyötä. Asiantuntijaryhmämme on tottunut ratkaisemaan haastavimmatkin ikkunoihin ja oviin liittyvät kysymykset nopeasti. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarjoamme työtä helpottavia työkaluja kuten: BIM-objektit, poikkileikkauskuvat ja kattavan tuotekorttikirjaston.

Tuotteet

Tuotteemme on suunniteltu rakennusteollisuuden tarpeisiin. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä, jotta voimme vastata uudisrakentamisen kehittyviin tarpeisiin.

Käytämme huomattavan paljon resursseja tuotteidemme testaamiseen, jotta voimme olla varmoja niiden kestävyydestä vaativimmissakin rakennusaikaisissa olosuhteissa ja asukkaiden käytössä vuosikymmeniä. Tuotteidemme kestävyyttä ja laatua mitataan jatkuvasti testilaboratorioissa mm. roboteilla tehtävissä toistotesteissä ja tuotannon laadunvarmistuskokeissa.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa moderneissa tehtaissa, joissa jatkuvan laadun parantaminen on systemaattista ja kunnia-asia.

Logistiikka

Ymmärrämme rakennusteollisuuden erityisvaatimukset. Täsmällinen toimitusaika on meille arkipäivää. Me huolehdimme siitä, että tavarat ovat työmaalla juuri silloin, kun pitää.

Asennus

Asennuksellamme on laatusertifikaatti ISO 9001, joka varmistaa asennuksemme korkean laadun valtakunnallisesti.

Huolto- ja reklamaatiopalvelu

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat toimivia sekä kestäviä ja palvelumme vastaavat tilaajan tarpeita ja toiveita. Ongelmatilanteessa vastaamme nopeasti ja hoidamme asian kuntoon.

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä. PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Group Oy:n tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Pihla Group työllistää Suomessa 650 työntekijää.

Meidät omistaa Inwido AB, pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja. Inwido on luonteva koti alueemme suurimmille, asumismukavuuden, sisäilman ja turvallisuuden parissa työskenteleville yrityksille.

Vuonna 2018 Inwidon liikevaihto oli 6,6 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 9,7 prosenttia. Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa toimivassa yritysryhmässä on kaikkiaan noin 4 400 työntekijää.

Inwido on allekirjoittanut YK:n Globaalin jäsensopimuksen ja Pihla Group Oy tukee täysin tätä vapaaehtoista aloitetta ja sen kymmentä periaatetta.

Lue lisää YK:n Globaalista sopimuksesta

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Lue lisää Menestyjä-sertifikaatista

Kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla tuoreimmista innovaatioistamme sekä BIM-objektien ja tuotekorttien päivityksistä.

Olemme olleet ammattilaisen valinta jo vuodesta 1939.