Toukokuun Gubbe -terveiset

Toukokuu on tuonut mukanaan kauniita kesäisiä kelejä, ulkoilua, muistojen jakamista sekä kahvitteluhetkiä. Kummivanhuksemme Aune ja Kaarina ovat päässeet viettämään iloisia hetkiä yhdessä Gubbejensa kanssa.

Osallistuimme yli vuosi sitten vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin. Olemme päättäneet jatkaa tärkeää yhteistyötämme Gubben kanssa ja jatkamme siis Aunen Gubbekummina tämänkin vuoden ajan.

Yrityksemme kummivanhus on 85-vuotias Aune ja 85-vuotias Kaarina, sekä heidän Gubbe-sydänystävinään toimii 22-vuotias Reetta ja 17 -vuotias Eerika.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

lhana toukokuu ja samalla virallisesti kesän ensimmäinen kuukausi on ilahduttanut lämpimillä päivillä sekä kauniisti eloon puhjenneilla kukkasilla. Kummivanhuksenne Aune ja hänen Gubbensa ovat päässeet nauttimaan toistensa seurasta.

lhana Gubbe on jalleen vieraillut Aunen luona sairaalassa, mikä on piristänyt Aunea kovasti. Ystävykset ovat katsoneet yhdessä Venla-gaalaa televisiosta ja kommentoineet palkintojenjakoa. Gubbe on myös näyttänyt puhelimestaan kuvia hänen vappuhulinoista ystävien kanssa. Yhdellä käynnillä Gubbella on ollut mukanaan kissa- ja koirakirjat, joista hän on lukenut vastauksia sellaisiin kysymyksiin, joita kaksikko on aiemmin pohtinut.

Ihana keväinen sää on saanut toverukset ulkoilemaan ja he ovat ulkoilun lomassa istahtaneet puiston penkeille nauttimaan auringosta. He ovat huvittuneena naureskelleet ja seuranneet ohimenevien lapsien temmellyksiä ja Aune on bongannut myös raparpereja penkin takaa!

Aune on ollut kovin ilahtunut gubben käynneistä. Hän on saanut myös energiaa kesäisestä säästä ja onkin tokaissut Gubbelle, että ”tällaisesta säästä ihmiset nauttivat”!

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Toukokuu on iloa täynnä! Uusi kummivanhuksemme Kaarina ja hänen Gubbensa ovat päässeet viettämään iloisia ja kesäisiä yhteisiä käyntejä.

Ihanasta Gubbesta on ollut Kaarinalle palion apua, sillä Gubbe on käynyt Kaarinan puolesta hoitamassa ruokaostoksia useampaan kertaan. Tästä Kaarina on ollut kovin kiitollinen. Ystävykset ovat myös sopineet, että Gubbe voisi auttaa Kaarinaa vaihtamaan kesäverhot. Kahvipöydässä puolestaan juttua on riittänyt vaikka muille jakaa ja tarinoita muistoista on syntynyt katsellessa vanhoja valokuvia. Ihana Kaarina on myös muistanut Gubben nimipäiviä mariannepussilla, mikä on ollut ihana ele.

Kaarina on ollut käynneillä oikein hyväntuulinen. Gubben mukaan on aina niin mahtavaa kuulla, kun Kaarina kertoo kuinka paljon ilahtuu käynneistä!