Parvekeovet

PihlaPROn terassiovet ja parvekeovet ovat luotettavia valintoja rakennusliikkeille. Parvekeovivaihtoehtoja on kolme: ulosaukeava 1-lehtinen IOUA-ovi, 2-lehtinen sisään-ulos-aukeava IOSUA-ovi sekä 2-lehtinen ulos-ulos-aukeava IOUUA-ovi.

Rakenne

IOUA-ovi on ulosaukeava ja 1-lehtinen. Ovilehti on alumiinijäykistetty lämpöovi. Oven sisäpuolella on HDF-verhous, ja ulkopuoli karmeineen on alumiiniverhottu. Ulkopuolen umpiosien pinta on alumiinia (sileä). IOUA-ovea valmistetaan lisäksi erittäin hyvin ääntä eristävänä DB-ovena.

IOSUA-ovi on sisään-ulosaukeava ja 2-lehtinen. Ulompi ovilehti on alumiinia, ja umpiosien pinta on sileä. Sisäovilehti on alumiinijäykistetty, HDF-verhottu lämpöovi.

IOUUA on ulos-ulos-aukeava ja 2-lehtinen kytketty puu-alumiiniovi. Ulompi ovilehti on alumiinia, ja umpiosien pinta on sileä. Sisäovilehti on alumiinijäykistetty, HDF-verhottu lämpöovi.

Kaikkien parvekeovien karmit ovat mäntyä, ja ne on verhoiltu alumiinilla. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm. Koivukynnys on kuultokäsitelty ja lakattu. Kynnyslistat ovat alumiinia (anodisoitu).

Pintakäsittely

Puuosissa ja HDF-pinnoissa on teollinen peittomaalaus, vakioväri on valkoinen NCS S0502-Y. Alumiiniosat ovat polttomaalattuja RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Lasitus

IOUA-ovessa on kolminkertainen, selektiivinen eristyslasielementti. Eristyslasin täytekaasuna on argon.

IOSUA-oven sisäovilehdessä on kaksinkertainen selektiivinen eristyslasi. Eristyslasin täytekaasuna on argon. Ulko-ovilehdessä tasolasi.

IOUUA-oven sisäovilehdessä on kaksinkertainen selektiivinen eristyslasi. Eristyslasin täytekaasuna on argon. Ulko-ovilehdessä tasolasi.

Heloitus

IOUA-ovessa on neljä säädettävää saranaa, pitkäsuljin sekä painikeporaus sisäpuolella.

IOSUA-oven sisäovilehdessä on pulttisaranat ja ulko-ovilehdessä säädettävät saranat. Molemmissa ovilehdissä on pitkäsulkimet. Sisäovilehdessä painikeporaukset ovat sisäpuolella ja ulko-ovilehdessä läpiporaukset.

IOUUA-oven sisäovilehdessä on pulttisaranat ja ulko-ovessa säädettävät saranat. Sisäovilehdessä on pitkäsuljin sekä aukipitolaite. Ovilehdet on kytketty toisiinsa välisulkimella.

Lisää tietoa PihlaPROn parvekeovista ja terassiovista:

PihlaPROn tuotekortit
BIM-objektit
Parvekeovien leikkauskuvat