Kiinteät ikkunat

PihlaPRO-kiinteillä ikkunoilla luodaan säväyttäviä ikkunakokonaisuuksia. Ne soveltuvat esimerkiksi suuriin maisemaikkunoihin, lattiasta kattoon ulottuviin ikkunaseiniin, lasisiin parvekeseiniin ja pientalojen lasijulkisivuihin. PihlaPRO-kiinteä ikkuna on tuotekoodiltaan MEK-A.

Rakenne

Ikkunan sisäpinta ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Karmin ulkoverhous on alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat ovat polttomaalattuja RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Lasitus

Ikkunassa on yhdellä selektiivilasilla varustettu kolminkertainen eristyslasielementti. Lasivaihtoehdoiksi voi valita myös erilaisia auringonsuoja- ja turvalaseja sekä huurtumattoman lasin.

Tiivistys

Lasielementin molemmin puolin on kumitiivisteet, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen alumiiniverhouksen urassa.

Lisävarusteet

Ikkunan pintaan asennettavat sälekaihtimet toimitetaan irrallaan. Karmien kiinnitysreikäporaukset sekä reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Karmin pintaan on mahdollista asentaa irtoristikot.