Kiinteät ikkunat

PihlaPRO:n kiinteillä ikkunoilla toteutat suuret maisemaikkunat, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunaseinät ja pientalojen lasijulkisivut.

Valoa ja avaruutta energiatehokkuudesta tinkimättä

PihlaPROn kiinteillä ikkunoilla voit luoda säväyttäviä ikkunakokonaisuuksia ja tuot maisemat ja luonnonvalon osaksi kohteen sisustusta. Energiatehokkaan lasielementin molemmin puolin on kumitiivisteet, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen alumiiniverhouksen urassa.

Valmistamme kaikki ikkunat mittatilaustyönä Suomessa ja autamme tarvittaessa sekä ikkunaratkaisujen suunnittelussa että valmiiden tuotteiden asennuksessa.

Rakenne

Ikkunan sisäpinta ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Karmin ulkoverhous on alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat ovat polttomaalattuja RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Lasitus

Ikkunassa on yhdellä selektiivilasilla varustettu kolminkertainen eristyslasielementti. Lasivaihtoehdoiksi voi valita myös erilaisia auringonsuoja- ja turvalaseja sekä huurtumattoman lasin.

Lisävarusteet

Ikkunan pintaan asennettavat sälekaihtimet toimitetaan irrallaan. Karmien kiinnitysreikäporaukset sekä reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Karmin pintaan on mahdollista asentaa irtoristikot.