BIM -objektit Ammattilaisille

Tehokasta ja havainnollista suunnittelutyötä varten tarjoamme arkkitehdeille sekä rakennus- ja rakennesuunnittelijoille laajan valikoiman ikkuna- ja ovituotteiden tärkeät tiedot sisältäviä BIM-objekteja tietomallipohjaista työskentelyä varten. PihlaPROn tuotteiden rakennedetaljit löytyvät ProdLib-palvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata tuotevalikoimamme suoraan ArchiCAD- ja Revit-ohjelmiin. Mikäli voimme olla avuksesi projektin suunnitteluvaiheessa tai missä tahansa muussa asiassa, otathan yhteyttä osaavaan henkilöstöömme.

Suunnittelijoiden materiaalipankki

PihlaPROn tuotteiden rakennedetaljit löytyvät ProdLib-palvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata tuotevalikoimamme suoraan ArchiCAD- ja Revit-ohjelmiin.

ProdLibin käyttäjänä pääset tutustumaan tuotteisiimme ja lisäämään niitä suoraan projekteihisi. Tuotekirjasto sisältää tiedostot ikkunoista ja ovistamme. ProdLib-kirjastoa voi käyttää erillisenä ohjelmana tai integroituna suunnitteluohjelmistoon. ProdLibin asentaminen ja käyttö on täysin maksutonta. PihlaPROn tuotemalleja voi selata ja ladata myös ProdLibin nettiversiosta.

Siirry PihlaPROn ProdLib -tuotekirjastoon

PihlaPROn ArchiCAD GDL-objektit

PihlaPRO GDL-kirjastotiedosto
PihlaPRO erilliset GDL-objektitiedostot yhtenä pakettina

PihlaPROn Autodesk Revit-objektit

MSE1-A ikkunat
MSE2-A ikkunat
MEK-A ikkunat
MSE1-A paloikkunat
Ulko-ovet EP
Parvekeovet EP


Kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille ja oville

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla tuoreimmista innovaatioistamme sekä BIM-objektien ja tuotekorttien päivityksistä.