Ikkunat

PihlaPRO kiinteä ikkunat

PihlaPRO-kiinteä ikkuna

PihlaPRO puu-alumiini-ikkuna

PihlaPRO-puu-alumiini-ikkuna

Kaikki PihlaPRO-ikkunat räätälöidään asennuskohteisiin sopiviksi ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat Suomessa valmistetut puu-alumiini-ikkunat, paloikkunat ja kiinteät ikkunat jokaiseen kohteeseen. Olemme myös tunnettuja innovatiivisesta tuotekehityksestä, josta todisteena on uusi PihlaPRO Antennilasi. Palvelemme rakennusteollisuuden ammattilaisia. Suunnittelupalvelumme auttaa löytämään oikeat ikkuna- ja oviratkaisut vaativimpiinkin uudiskohteisiin. Myös asennuspalvelu on hankittavissa osaksi kokonaisuutta.

Puu-alumiini-ikkunavaihtoehtoja on kolme, ja ne eroavat toisistaan lasituksessa. Lue lisää PihlaPRO-ikkunoista »

PihlaPROn paloikkuna vastaa ulkonäöllisesti vakioikkunaa, mutta luo palonsuojaa sinne, missä sitä erityisesti tarvitaan. Lue lisää paloikkunasta »

PihlaPROn kiinteät ikkunat soveltuvat esimerkiksi suuriin, lattiasta kattoon ulottuviin ikkunaseiniin, lasisiin parvekeseiniin. Lue lisää kiinteistä ikkunoista »

UUTUUS! Uuden sukupolven PihlaPRO Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Lue lisää PihlaPRO Antennilasista »

Lisätietoa PihlaPRO-ikkunoista:

PihlaPROn tuotekortit
BIM-objektit
Ikkunoiden leikkauskuvatValmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi