Ympäristö

Toimintamme yksi tärkeä kulmakivi on ympäristön kunnioittaminen. Kannuksen tehtaalle on myönnetty vuonna 2002 ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, vuonna 2008 ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä vuonna 2003 ympäristölupa.

PihlaPRO-ikkunoiden kierrätysaste on 99 prosenttia. Ikkunoiden ja ovien valmistuksessa käytetään vesiohenteisia maaleja ja valmistusprosessissa hukataan mahdollisimman vähän puuta. Kaikki ikkunat ja ovet täyttävät U-arvovaatimuksen 1,0 W/m2K. Tuotevalikoimasta löytyy myös erittäin tehokkaasti lämpöä eristäviä ikkunavaihtoehtoja.

Yhtiö julkaisee vuosittain Ekotase-ympäristöraportin. Siinä esitellään käyttämämme raaka-aineet, tuotantopanokset ja kemikaalit sekä päästöt ja jätteet. Ekotaseessa arvioidaan myös toiminnan vaikutuksia ympäristölle. Ekotase on myös sidosryhmien saatavilla tehtaaltamme.

Ympäristötuotekortin sekä ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit löydät Ammattilaisille-sivulta.Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi