Inwido

 

Olemme osa laajaa yritysryhmää, jota yhdistää pyrkimys kodin ja asumisen jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen.

Yhdessä meillä on yli 200 vuoden kokemus ikkunoista ja ovista lukuisilla markkina-alueilla. Pyrimme jatkuvasti ymmärtämään paremmin kuluttajien tarpeita, jotta suhteemme asiakkaisiin olisi vahvempi ja pystyisimme tarjoamaan yhä sopivampia tuotteita ja palveluita. Me olemme Inwido.

Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Inwido toimii Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Liettuassa, Irlannissa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Itävallassa sekä vie tuotteita lukuisiin muihin maihin. Vuonna 2016 Inwidon liikevaihto oli noin 599 miljoonaa euroa ja  työntekijöitä oli noin 4000. Konsernin pääkonttori sijaitsee Malmössä Ruotsissa.

Inwido Finland Oy on osa Inwido Groupia. Jatkuvassa vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa voimme tarjota älykkäitä asumismukavuutta parantavia ratkaisuja. Inwido Finlandin brändeihin kuuluvat Pihla, Tiivi, Klas1 ja Lämpölux.

www.inwido.fi

Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 176 911
info@pihla.fi