Alumiini- ja teräsovet

Tarjoamme asiakkaillemme CE-merkittyjä Metallityö Välimäen Suomessa valmistamia alumiini- ja teräsovia, esimerkiksi kerrostaloihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin ulko- ja sisäoviksi. Kaikki ovet suunnitellaan aina tarkasti kohdekohtaisesti, ja ne ovat lisäksi CE-merkittyjä. Alumiini- ja teräsovet asennetaan pitkän kokemuksen kautta saavutetulla ammattitaidolla.

Metallityö Välimäki on nokialainen vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden teräs- ja alumiiniovien sekä -ikkunoiden ja lasiseinien valmistukseen. Välimäen tuotteet valmistetaan Nokialla ja heidän tuotteiden laadun takeena ovat korkealaatuiset raaka-aineet sekä hyvät suhteet profiilitoimittajiin. Tuotteet ovat aina jokaiseen kohteeseen tarkoin suunniteltuja materiaaleineen ja väreineen.

Alumiiniovet

Välimäen alumiiniovet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Ne kestävät Suomen vaihtuvassa ilmastossa sekä kovassakin käytössä pitkään. Alumiiniovet ovat tyypillinen valinta esimerkiksi kerrostalojen, toimistojen, koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko-oviksi.

Avaa Alumiinioven tuotekortti tästä

Teräsovet

Välimäen teräsovet sopivat monenlaisiin tiloihin ja rakennuksiin. Ne kestävät aikaa ja kovempaakin käyttöä. Teräsovet sopivat esimerkiksi päiväkotien ja hallien sisäänkäynteihin tai muihin julkisiin tiloihin sisä- ja ulko-oviksi.

Avaa Teräsoven tuotekortti tästä

Ota yhteyttä asiantunteviin projektipäälliköihimme ja pyydä tarjous!