LOHJA: HARTELA – Lova Sahapiha 4

 Lohjan Asuntomessujen Kumppanuuskorttelissa sijaitseva Lovan vuokrakerrostalo on kuusikerroksinen talo, jossa on 36 asuntoa. Rakennus on rakennettu energiatehokkaasti ja ne sijaitsevat aivan Hiidensalmen rannan tuntumassa.  Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on hulppea kattoterassi saunaosastoineen sekä kuntosali ja pesula.

 Sahapihan kiinteistö on rakennettu energiatehokkaasti aurinkosähköä hyödyntäen. Talo on elementtitalo, jossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lasitetut parvekkeet. PihlaPRO toimitti kohteeseen avattavat MSE1 alumiini-ikkunat sekä 1-lehtiset parvekeovet, jotka istuvat kohteen ympäristöteemaan. PihlaPROn ikkunat ja ovet valmistetaan FSC / PEFC -sertifioidusta puusta, joka tekee ikkunasta huomattavasti ympäristöystävällisemmän. Käytämme myös Skandinaviassa vesivoimalla tuotettua alumiinia ja käyttää esimerkiksi ainoastaan sertifioitua hiilineutraalia sähköä.

Lisäksi Sahapiha 4:n kohteen ikkunoihin valittiin PihlaPROn Antennilasit mahdollistamaan toimivat matkapuhelimen kuuluvuudet ja datasiirron sisätiloihin. Lue lisää Antennilasista täältä

Ammattilaiskirjeestä lisää inspiraatiota omien kohteiden toteuttamiseen

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme tarjoaa ajankohtaisia asiantuntija-artikkeleita, tietoa tuoteinnovaatioista ja -kehityksestä sekä mielenkiintoisia referenssikohteita.

Muita mielenkiintoisia referenssejämme