Kohtaavapuitteinen pariovi maksimoi luonnonvalon määrän

Uudessa kohtaavapuitteisessa pariovessa ei ole laisinkaan pystyvälikarmia ovien välissä. Pystyvälikarmittomalla pariovella saadaan mahdollistettua suuri kulkuaukko ja sisään tulviva luonnonvalo.

Sisäänaukeava MSE1-A-RA puu-alumiini-parvekeovi on kaksilehtinen kohtaavapuitteinen pariovi ilman pystyvälikarmia. Muotokieleltään kohtaavapuitteinen pariovi on yhteneväinen PihlaPROn valmistamien muiden ikkunoiden ja parvekeovien kanssa, joten kohtaavapuitteisen parioven voi huoletta yhdistää muihin tuotteisiin. Oven sisälehdet ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Oven painikkeessa on aina vakiona portaaton tuulijarru, jolla oven voi lukita haluamaansa tuuletusasentoon. Karmisyvyys on saatavilla vakiokarmisyvyyksissä 130, 170 ja 210 mm.

Pienikokoisten parvekkeiden ja terassien pelastus

Kohtaavapuitteisen parioven etu pystyvälikarmittomuuden lisäksi on tavallista ikkunaovea matalampi tammikynnys, jonka yli on vaivatonta kulkea. Sisäänaukeavuuden, suuren kulkuaukon ja helppokulkuisen kynnyksen ansiosta kohtaavapuitteinen pariovi soveltuu erinomaisesti pienten parvekkeiden ja terassien oveksi, sillä edellä mainitut ominaisuuden luovat tilan tuntua. Pystyvälikarmittomuus ja suuri kulkuaukko saavat lisäksi luonnonvalon tulvimaan esteettömästi sisätiloihin.

Kohtaavapuitteinen pariovi on räätälöitävissä kohteen vaatimuksien mukaiseksi mitoituksen, lasituksen, pintakäsittelyn ja lisävarusteiden osalta. Lasivaihtoehdoiksi on valittavissa esimerkiksi auringonsuojalasi liikalämpenemistä estämään, huurtumista ehkäisevä lasi, erilaiset kuviolasit ja erilaiset turvalasit. Lisävarusteeksi kohtaavapuitteiseen parioveen on saatavilla erittäin matala läpikuljettava kynnys, irtoristikot useammassa eri leveydessä, sekä tehdasasenteiset sälekaihtimet. Kohtaavapuitteinen pariovi kestää erinomaisesti säävaihteluita ja niiden aiheuttamaa rasitusta, sillä ulkolehdet ja karmin ulkoverhous ovat materiaaliltaan alumiinia.