Paloikkunat

PihlaPROn palonsuojaikkunat EP-FIRE EI15/E30 ja EI30 on testattu EN 1634-1:2000-standardien mukaisesti. Ne vastaavat ulkonäöllisesti vakioikkunaa, mutta luovat palonsuojaa sinne missä sitä erityisesti tarvitaan.

Rakenne

Avattavan ikkunan sisäpinta ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Karmin ulkoverhous on alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm. Ikkunan koko on rajoitettu, ja sen karmi on enintään 1190 mm leveä ja 1790 mm korkea, eikä siinä voi käyttää jakokarmeja.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat ovat polttomaalattuja RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Lisätietoja

Palonsuojaikkuna ei vaadi suojaetäisyyttä. Se voidaan avata pesu- ja huoltotoimia varten, mutta määräysten mukaisesti sitä ei voi käyttää tuuletustarkoitukseen. Ikkunaan ei saa asentaa läpivientiä vaativia sälekaihtimia.

Lisää tietoa PihlaPRO-paloikkunoista:

PihlaPROn EP-FIRE paloikkunan BIM-objektit
Ikkunoiden leikkauskuvatValmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi