Eskopuu on nyt PihlaPRO

Tunnetut ikkunabrändit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät vuoden 2018 alussa, ja Eskopuun ikkunoista ja ovista tuli samalla PihlaPRO-tuotteita.

Muutos tekee Pihlasta Suomen suurimman kotimaisen ikkunamerkin. Pihlan tunnettuuden uskotaan tukevan myös rakennusliikkeiden omaa markkinointia. Laadukkaat tuotteet, toimitusvarmuus, asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi hiotut myynti- ja toimitusprosessit sekä asiantunteva henkilöstö säilyvät ennallaan.

Eskopuulta tuttu myynti- ja projektiorganisaatio kuuluu Inwidon teolliseen myyntiin ja palvelee ammattilaisia entiseen tapaan. Sekä rakennusteollisuuden PihlaPRO- että kuluttajien Pihla-tuotteet valmistetaan myös jatkossa Pihla Groupin  Kannuksen ja Ruoveden tehtailla.

PihlaPRO ja Pihla ovat Suomen ja Euroopan suurimman ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla Groupin tuotemerkkejä. Pihla Group Oy valmistaa ikkunoita ja ovia Suomessa myös Tiivi-, Profin-, Klas1-, Sydänpuu- ja Lämpölux-tuotemerkeillä. Pihla Group Oy:n omistaa Inwido AB, joka toimii lisäksi mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Julkaistu kohteessa Uutiset
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi