Puu-alumiini-ikkunat

Kaikki Eskopuun ikkunat räätälöidään asennuskohteisiin sopiviksi ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikki PihlaPROn ikkunat räätälöidään asennuskohteisiin sopiviksi ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Puu-alumiini-ikkunavaihtoehtoja on kolme, ja ne eroavat toisistaan lasituksessa.

Rakenne

Kaksipuitteisen ikkunan sisäpuite ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Ulkopuite ja karmin ulkoverhous ovat alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat polttomaalataan RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.  

Lasitus

MSE1-A:n sisäpuitteessa on kaksinkertainen, selektiivinen eristyslasi ja ulkopuitteessa tasolasi.

MSE2-A:n sisä- ja ulkopuitteessa on kaksinkertainen, selektiivinen eristyslasi.

Lasivaihtoehdoksi voi valita myös auringonsuojalasin, itsepuhdistuvan lasin, kuviolasin, huurtumattoman lasin tai erilaisia turvalaseja.

Tiivistys

Ikkunan sisäpuite tiivistetään kahdella tiivisteellä, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen puitteen huulloksessa. Ulkopuite tiivistetään puitteen sivuista ja asiakkaan toivomuksesta myös ylä- ja alaosasta.

Pintahelat ja saranat

Ikkunan painikkeet ja peitekilvet sekä karmien kiinnitysreikäporaukset ja reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Kaikki ikkunan helat, kuten lukot ja kytkentäsalvat, ovat metallia ja pintahelat kromattuja tai valkoisia. Ikkunassa käytettävät 8 mm pulttisaranat ovat valkoiset tai kirkkaat.

Lisävarusteet

Tuuletusikkunoihin voidaan asentaa hyönteispuite estämään hyönteisten pääsy huonetilaan. Hyönteispuite suositellaan poistettavaksi ikkunasta talveksi. Myös sälekaihtimet voidaan asentaa jo tehtaalla paikoilleen. Ikkunaa voidaan käyttää myös korvausilman sisäänottoon varustamalla ikkuna korvausilmaventtiilillä.

Lisää tietoa PihlaPRO puu-alumiini-ikkunoista:

PihlaPRO tuotekortit
BIM-objektit
Ikkunoiden leikkauskuvatValmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi