PihlaPRO Antennilasi-ikkuna

Tiesitkö, että matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia? Lisäksi, entistä suurempi osa viestinnästä tapahtuu mobiiliverkon kautta. Tarve sujuvampiin ja nopeampiin mobiiliyhteyksiin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan.

Ratkaisu ongelmaan on uusi PihlaPRO Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteistyössä huippuasiantuntijan kanssa

Vuonna 2018 esittelimme avattaviin ikkunoihin integroidun passiivisen toistinantennin, joka luo signaalille kulkureitit rakennuksen seinien läpi. Nyt olemme kehittäneet yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa entistä paremman ratkaisun – Uuden sukupolven PihlaPRO Antennilasin.

Uusi PihlaPRO Antennilasi on saatavilla PihlaPROn ikkunoihin ja oviin. Antennilasi ei rajoita sälekaihtimien, turvalasien eikä auringonsuojalasien käyttöä.

Varmasti hyvä yhteys

Toisin kuin vanhat ratkaisut, uusi Antennilasi nostaa mobiiliverkon toimintavarmuuden sisätiloissa aivan uudelle tasolle. Suomalainen huipputeknologia tuo mobiiliverkon aiempaa tehokkaammin kaikkialle huoneeseen.

 • Huomaamaton
  Antenni on vain hiuksen hieno kuvio lasissa, sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.
 • Kuuluu kaikkialla
  Antennilasi siirtää mobiiliverkon sisälle ja jakaa sen laajasti koko huoneeseen.
 • Suomalainen
  Pihla Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa.

Voit käyttää puhelinta ja mobiililaitteita missä tahansa – jo rakennusvaiheessa. Kiinteistön rakentaja ansaitsee yhtä hyvän mobiilisignaalin kuin kiinteistön käyttäjäkin. Antennilasi parantaa rakennusaikaista kuuluvuutta, joka on usein iso ongelma työmailla. Se huolehtii siitä, että liittymän nopeudesta saadaan maksimaalinen hyöty rakennuksen ikkunan läpi.

Miksi PihlaPRO Antennilasi?

 • Huoltovapaa ja edullinen tapa varmistaa puheluiden kuuluvuus ja mobiilidatan toimivuus sisätiloissa.
 • Saatavilla lähes kaikkiin PihlaPROn ikkuna- ja ovimalleihin. Ei rajoita sälekaihtimien käyttöä.
 • Mahdollistaa kuuluvat puhelut ja toimivat yhteydet 3G-, 4G- ja 5G-verkossa operaattorista riippumatta – myös työmailla rakennusaikana
 • Huomaamaton Antennilasi on ekologinen ratkaisu, se ei vaadi sähköä.
 • Asumismukavuus ja turvallisuus lisääntyvät, kun kodin eri laitteilla on aina vakaa ja nopea yhteys verkkoon
 • Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan asuin-, majoitus- tai työtiloissa on oltava mahdollisuus matkaviestinten kuuluvuudelle

Lue lisää PihlaPRO Antennilasista:

PihlaPRO Antennilasi -tuotekortti

 

Yhteistyössä StealthCase Oy

 

Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi