Kiinteät ikkunat

Eskopuu kiinteät ikkunat

PihlaPRO-kiinteillä ikkunoilla luodaan säväyttäviä ikkunakokonaisuuksia. Ne soveltuvat esimerkiksi suuriin maisemaikkunoihin, lattiasta kattoon ulottuviin ikkunaseiniin, lasisiin parvekeseiniin ja pientalojen lasijulkisivuihin. PihlaPRO-kiinteä ikkuna on tuotekoodiltaan MEK-A.

Rakenne

Ikkunan sisäpinta ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Karmin ulkoverhous on alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat ovat polttomaalattuja RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Lasitus

Ikkunassa on kolminkertainen, selektiivinen eristyslasi. Lasivaihtoehdoiksi voi valita myös erilaisia auringonsuoja- ja turvalaseja sekä huurtumattoman lasin.

Tiivistys

Lasielementin molemmin puolin on kumitiivisteet, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen alumiiniverhouksen urassa.

Lisävarusteet

Ikkunan pintaan asennettavat sälekaihtimet toimitetaan irrallaan. Karmien kiinnitysreikäporaukset sekä reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Karmin pintaan on mahdollista asentaa irtoristikot.

 

Lisää tietoa PihlaPRO-kiinteistä ikkunoista:

PihlaPRO kiinteän puu-alumiini-ikkunan (MEK-A) tuotekortti
PihlaPROn kiinteän puu-alumiini-ikkunan (MEK-A) BIM-objektit
Ikkunoiden leikkauskuvatValmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi