JYVÄSKYLÄ – SKANSKA

Luotettava asennus yhteistyön ytimessä

libretto_jkl2

Helteinen Jyväskylän elokuu vuonna 2015. Jyväskylän rallista tutulle Lutakonaukiolle ilmestyy suuri työmaataulu kertoen viestiä tulevasta. Kesän kääntyessä syksyksi alkaa tapahtua. Paalutuskoneiden tasainen pauke rytmittää ohikulkijan askeleet ja kääntää katseet kerrostalotyömaalle.

Upeaan Jyväsjärven maisemaan valmistuva As Oy Jyväskylän Libretto on noin vuoden ahkeran rakentamisen jälkeen loppusuoralla. Taidemaailman sanonta ”Jokainen mestariteos tarvitsee arvoisensa kehykset” toimii myös tässä Skanskan urakoimassa kohteessa. Kuvankaunis järvimaisema rajautuu katselijalleen laadukkaiden ikkunoiden ja parvekeovien läpi.

libretto_jkl3

As Oy Libretto valmistuu aivan Jyväskylän keskustan tuntumaan järven rannalle. Rakennus kuvan keskellä nurmialueen takana.

– Projekti on edennyt myös ikkunoiden ja ovien osalta erittäin mallikkaasti, työnjohtaja Ari Välisaari Skanskalta kertoo.

Välisaari painottaa sitoutuneen ja tutun asennusporukan merkitystä pitkien rakennusprojektien onnistumisessa. Lutakonaukion ikkuna- ja oviasennuksista on vastannut asennuksia alueella hoitava Martti Knuuttar yhdessä joukkueensa kanssa.

Nuorempi työnjohtaja Joni Lamberg Skanskalta ja projektipäällikkö Petri Alvoittu Eskopuulta tutkivat työn etenemistä.

Projektipäällikkö Petri Alvoittu Inwidolta ja nuorempi työnjohtaja Joni Lamberg Skanskalta tutkivat työn etenemistä.

– Vakiintunut asennusporukka helpottaa yhteistyötä. On helppo soittaa ja kysäistä suoraan ammattilaisilta, jos jotain ikkunoihin ja oviin liittyvää ilmaantuu, Välisaari painottaa.

Järvimaisemaan nousevissa taloissa laadukkaan maisemaikkunan ja lasiaukollisen parvekeoven merkitys korostuu. Tuotteet on suunniteltu kestämään teollisen rakentamisen muuttuvia olosuhteita laadukkaita käyttöominaisuuksia unohtamatta.
– Prosessin on toimittava rakentamisen aikana, muuten tiukat aikataulut eivät pidä. Lisäksi tuotteen on oltava loppukäyttäjän vaativia tarpeita palveleva, Inwidon projektipäällikkö Petri Alvoittu listaa.

As Oy Jyväskylän Libretto tulee 37 asuntoa. Loppuvuonna 2016 valmistuva talo on ensimmäinen osa kahdeksan talon korttelisuunnitelmaa. Lisätietoa kohteesta http://kodit.skanska.fi/asuntohaku/Jyvaskylan-Libretto/

Julkaistu kohteessa Referenssit
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi