Tampere – Peab

Ranta-Tampella Peab kerrostalon ikkunat

Ranta-Tampella on uusi asuinalue Tampereen Näsijärven rannassa. Peab rakentaa Ranta-Tampellaan viiden kerrostalon muodostaman Aaltokorttelin. Aaltokortteli on kokoelma selkeän punatiilisiä asuinrakennuksia, joihin on pyritty saamaan järvinäkymiä mahdollisimman moneen asuntoon. Aaltokorttelin ensimmäiseksi valmistuva talo on nimeltään Tampereen Fokka, johon PihlaPRO tekee ikkunat.

Fokassa on 47 asuntoa, joista suurin osa on pohjoisen suuntaan Näsijärvelle päin. Ilmansuunta on haastava, sillä järvenselältä tuulee usein. Laadukkaat, ominaisuuksiltaan kestävät ikkunat ovat siksi erityisen tärkeitä.

Asuntojen ikkunat ovat suurikokoisia, sillä aava järvenselkä haluttiin asuntoihin mahdollisimman näyttävästi esiin. Suurimmasta osasta koteja onkin lähes täysin esteetön näkymä järven ulapalle.

Peab Tampere järvimaisema ikkunat

PihlaPROn ikkunoita on käytetty useissa Peabin kohteissa jo aiemmin ja yhteistyön jatkaminen tuntui luontevalta. Fokan asunnoissa on käytetty PihlaPRO:n puu-alumiini-ikkunoita. Asunnoissa on lisäksi tilavat parvekkeet, jotka ikään kuin jatkavat olohuonetta ulos asti. Parvekkeiden ja olohuoneiden välissä on lasiliukuovi, jonka vieressä on suurikokoinen lattiaan asti ulottuva ikkuna. Ikkuna tuo huoneistoon valoa ja siitä voi ihailla upeita maisemia.

Fokan kohderyhmänä ovat pariskunnat, eikä vähiten yhtiön upean sijainnin vuoksi. Samalla kertaa pääsee nauttimaan järviluonnosta ja kaupungin keskustan monista palveluista ja tapahtumista.

Yhtiö valmistuu joulun aikaan 2018. Asuntoja myy Peab Koti.

Peab Tampere olohuoneen ikkunat

Julkaistu kohteessa Referenssit
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi