HELSINKI – YIT

Kaupunkiunelmia uuden ja vanhan kohdatessa

”Kun uusi ja vanha kohtaavat, syntyy jotain ainutlaatuista. Lontoossa se on Dockside, vanha telakka-alue joka tunnetaan ympäri maailmaa arvostettuna asuinpaikkana. New Yorkissa se on Tribeca, Manhattanin helmi. Helsingissä se on tunnelmaa huokuva, nostalginen Konepaja Pasilan, Alppilan ja Vallilan rajalla. Pasilan Konepajan alue on inspiroiva yhdistelmä urbaania kantakaupunkia, uutta arkkitehtuuria ja vanhaa teollisuushistoriaa. Vuosikymmenten ajan täältä kantautui VR:n konepajan kolke ja raskaan työn äänet. Uuden ajan Konepajalla eletään vilkasta ja värikästä kaupunkielämää.”

2

 

”Uudet asuintalot sijoittuvat alueen länsipäähän. Pasilan Konepajan vanhat, yli satavuotiaat rakennukset säilytetään ja jätetään karhean lämpimiksi muistoiksi alkuperäisestä asuinalueesta. Ennen täällä höyrysivät veturit, tulevaisuudessa Konepaja on moni-ilmeisen kaupunkiasumisen kohtauspaikka.” (lähde www.yitkoti.fi/yit_koti/asunnot-alueittain/helsinki/konepaja)

Uskomaton kohde Helsingin ytimessä

Konepajan alue on laajuutensa, arkkitehtoonisen ja kulttuurillisen kontekstin sekä sijaintinsa ansiosta todella merkittävä taidonnäyte myös ikkuna-ja ovivalmistajan näkökulmasta. Tämän kokoluokan kohteissa aikatauluissa pysyminen on enemmän kuin tärkeää. Materiaalin on oltava ensiluokkaista ja prosessien toimittava saumattomasti aina suunnittelupöydältä asennustyömaalle.

Erityisiä vaatimuksia ikkunoille ovat asettaneet muun muassa kaupungin äänimaisema, kuten esimerkiksi alueella kulkevan raitiovaunun ja muun liikenteen äänet. Näihinkin vaatimuksiin tuotteemme ovat pystyneet vastaamaan.

IMG_4230

 

Julkaistu kohteessa Referenssit
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 550 880
info@pihla.fi