Uusi kynnysratkaisu teolliseen rakentamiseen

Inwido on kehittänyt uuden kynnysratkaisun teollisen rakentamisen tarpeisiin, joka poistaa rakennusaikana kynnykseen kohdistuvaa rasitusta. Ovien kynnykset ovat kovassa kulutuksessa rakennusaikana suojauksesta huolimatta.

Tästä johtuen valmiin rakennuksen luovutushetkellä kynnyksiä joudutaan usein korjaamaan. Nyt myyntiin tullut uusi jälkiasennettava kynnys poistaa nämä työmaaoloissa syntyneet ongelmat.

Rakennusaikana parvekeoven kynnyksenä toimii karmiin integroitu, kulutusta kestävä vesivaneri. Lopullinen kynnys kiinnitetään helposti puhdistettavaan ja rakenteen sisään jäävään vesivaneriin ruuveilla, jotka puolestaan jäävät sisäpuolen alumiinilistan alle. Uusi ratkaisu mahdollistaa myös kynnyksen päivittämisen asunnon haltijan tai vaikkapa lattiapinnoitteen värin vaihtuessa.

Patentoitu kaksiosainen jälkiasennettava kynnysmalli on nyt saatavilla PihlaPro IOUA-parvekeoviin.

 

Tutustu tuotekorttiin »

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudesta kynnysratkaisusta » 

Julkaistu kohteessa Uutiset
Valmistamme ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Pihla
Äyritie 16, 01510 Vantaa
Puh. 0800 176 911
info@pihla.fi